sábado, 10 de diciembre de 2011

Deixem les coses clares.


Ja fa varis mesos que des de UDC Palafolls mostrem, en molts casos, una opinió diferent a la de CiU Palafolls. Això ha fet que moltes persones es dirigeixin a nosaltres per preguntar-nos a què és degut aquest fet i si això significa la separació de CiU.

Amb aquest escrit volem donar resposta a aquestes preguntes i explicar quina és la situació actual de UDC Palafolls.

Abans d'entrar en matèria voldríem explicar, per a qui encara no ho sàpiga, que és CiU. CiU és una federació formada per Unió Democràtica de Catalunya (UDC) i Convergència Democràtica de Catalunya (CDC). A Palafolls des de fa molts anys que existeix CiU Palafolls el qual estava format únicament per membres de CDC.

Fa només un any i mig que es va formar UDC Palafolls moment en el qual es va constituir la federació de CiU a Palafolls entre UDC Palafolls i CDC Palafolls. En aquells moments, últim any de legislatura, CiU tenia les regidories de cultura, governació i serveis. Aquestes regidories van ser gestionades en solitari i sense cap intervenció des de UDC, fet pel qual no se'ns pot atribuir ni la seva gestió, ni cap de les seves decisions.

Actualment CiU té dos regidors en la oposició, tots dos de CDC, els quals prenen decisions de forma unilateral, sense consensuar-les amb UDC, i així les expresen en els plens de l'ajuntament.

És per aquest motiu que UDC Palafolls crea el seu blog i facebook amb la intenció de donar a conèixer les seves opinions i la feina feta des d'aquest grup.

Però no només ens diferencien algunes opinions, sinó que també ens diferencia la manera de fer. Lluny de ser un grup passiu i sense iniciativa, des de UDC volem ser actius i propers als ciutadans, oferint els nostres serveis a tothom que els pugui necessitar.

És degut a tot lo exposat que ens veiem obligats a mostrar la nostra disconformitat amb moltes de les opinions que expressen els regidors de CDC, ja que no ens sentim representats, ni estem d'acord amb moltes d'elles, i així ho volem fer notar amb aquest escrit.

UDC Palafolls ha crescut en els últims quatre mesos, duplicant el nombre de militants i simpatitzants que ens donen suport, fet per el qual creiem que és molt important donar a conèixer les diferències i demanar el consens per arribar a millorar el servei de la federació.

També volem insistir en que actualment no hi ha separació entre UDC i CDC, la federació entre aquests grups continua. És més, des de UDC Palafolls tenim la voluntat de fer una federació forta a través del consens i amb la igualtat de veu i vot. Un consens que ens representi a tots i que permeti dur a terme un treball en conjunt que de veritat sigui útil per al poble.

Malgrat tot, no ens volem amagar de res, per lo que també anunciem que si les coses no canvien i no se'ns té en compte a l'hora de prendre decisions, haurem de prendre una determinació per poder seguir treballant sense lligams ni entrebancs de cap mena i que ens permeti seguir fent allò que crèiem que és millor per al nostre poble.

No voldríem desaprofitar l'ocasió per recordar que estem a la disposició de qui ens pugui necessitar o ens vulgui conèixer, podent posar-se en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic uniopalafolls@gmail.com .

UDC Palafolls.

No hay comentarios: